пʼятниця, 18 квітня 2014 17:27

Ліндсі Лохан визнала, що у неї був секс з Хоакіном Феніксом
3

Фото: zvezdanutye.com

Список 36 коханців Ліндсі Лохан - не підробка. Про це сама 27-річна зірка розповіла в інтерв'ю телеведучому Енді Коену на зйомках програми Watch What Happens.

За словами Ліндсі, перелічити всіх своїх чоловіків їй потрібно було в рамках терапії, яку вона проходила, перебуваючи в рехабі, де боролася з алкогольною залежністю. Однак робити список надбанням громадськості Лохан зовсім не збиралася.

"Буду серйозною: цей список я писала на п'ятій сходинці лікування в клініці Бетті Форд. На зйомках мого шоу на каналі OWN хтось, мабуть, сфотографував цей лист. Це дуже приватне, мені просто не пощастило...Я розповім про це в нової серії свого шоу ", - розповіла Лохан ведучому.

У телевізійний анонс нової серії того самого реаліті-шоу про життя Лохан, яке буде показане в ці вихідні, увійшли кадри, де актриса говорить:

"Ця історія тепер на перших шпальтах. Це мене дуже дратує, не хочу мати з нею нічого спільного. Не просто прикро, але ще і дуже підло" .

Нагадаємо, що список Ліндсі, який, як писали таблоїди, вона склала, щоб похвалитися перед подружками, включає безліч знаменитих імен: від Зака Ефрона, Ештона Катчера і Джастіна Тімберлейка до Бенісіо Дель Торо і Хоакіна Фенікса. Практично жоден з голлівудських красенів не залишився без уваги рудоволосої зірки.

Більшість згаданих в списку знаменитостей не стали коментувати інформацію, однак Джеймс Франко, наприклад, в телевізійному інтерв'ю заперечував свій зв'язок з Лохан.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан визнала, що у неї був секс з Хоакіном Феніксом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути