четвер, 03 листопада 2011 09:40

Ліндсі Лохан в п'ятий раз засудили до тюремного ув'язнення
5

Фото: Фото: Reuters

Окружний суд Лос-Анджелеса засудив актрису Ліндсі Лохан до 30 днів тюремного ув'язнення за порушення порядку відбування умовного покарання, повідомляє Los Angeles Times. 25-річна артистка повинна буде здатися владі до 9 листопада.

Як пояснили в управлінні шерифа, швидше за все Лохан належить провести у в'язниці приблизно день-два, а не весь місяць, до якого вона засуджена. На такий крок тюремна адміністрація піде через переповненість виправної установи.

Крім ув'язнення Ліндсі Лохан також отримала призначення на громадські роботи і на обов'язкове відвідування психотерапевта. При цьому суддя Стефані Саутнер підкреслила, що цього разу актрисі буде відмовлено в будь-якій поблажливості: у тому випадку, якщо вона порушить приписи суду, вона зіткнеться з загрозою 270-денного тюремного ув'язнення.

За останні чотири роки Лохан неодноразово притягувалася до суду, який з 2007 року займався її справою про керування автомобілем в нетверезому стані, а недавно до цих матеріалів додалася й історія про крадіжку актрисою намиста. Повторно Лохан поставала перед судом за порушення умов відбування покарання. Нинішній термін став для Лохан вже п'ятим.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан в п'ятий раз засудили до тюремного ув'язнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути