четвер, 20 жовтня 2011 11:28

Ліндсі Лохан із залу суду вивели в наручниках
5

Фото: Фото: Reuters

Суддя Верховного суду Лос-Анджелеса Стефані Сотнер розпорядилася про скасування випробувального терміну голлівудської актриси Ліндсі Лохан за те, що "жахливе дитя Голлівуду" не з'являлася на громадських роботах, до яких була засуджена. Із залу суду Лохан вивели в наручниках. Суддя встановила заставу в розмірі 100 тисяч доларів.

Суддя також підписала ордер на відправлення Ліндсі Лохан у в'язницю 2 листопада, після того, як буде проведено засідання про порушення умов випробувального терміну. Лохан вже чотири рази відправляли у в'язницю, але кожного разу вона поверталася на свободу через те, що в'язниця переповнена.

Прес-секретар Ліндсі Лохан Стів Хонінг повідомив, що заставу за актрису буде внесено негайно після засідання суду. Він додав, що сподівається на те, що суд дозволить актрисі повернутися до виконання громадських робіт.

У квітні поточного року Ліндсі Лохан засудили до 360 громадських робіт у центрі для бездомних жінок, проте вона там з'явилася всього один раз, і через годину пішла. Після цього вона працювала в товаристві Червоного Хреста, але суд відмовився врахувати це, оскільки даний вид громадських робіт їй не пропонувався.

Нагадаємо, в лютому Ліндсі Лохан були пред'явлені звинувачення в крадіжці намиста вартістю 2,5 тисячі доларів, скоєній 22 січня. На засіданні суду Лохан не визнала своєї провини. Вона була відпущена під заставу 40 тисяч доларів.

Влітку минулого року вона провела два тижні у в'язниці, де відбувала термін за керування автомобілем в нетверезому стані і спробу позбутися "браслета злочинця". Суд засудив її до 90 днів позбавлення волі, але Ліндсі пробула у в'язниці лише 14 днів.

Актриса була звільнена за умови, що вона пройде примусовий курс реабілітації в Медичному центрі при Каліфорнійському університеті, однак у клініці вона провела лише 13 днів: адвокатам вдалося домогтися переведення актриси на амбулаторне лікування.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан із залу суду вивели в наручниках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути