понеділок, 08 лютого 2016 16:43

Лікар поекспериментував над шпагатом Волочокової

Автор: Соціальні мережі
 

Балерина Анастасія Волочкова останнім часом нерідко радує шанувальників фото зі шпагатом. Зірка при кожній можливості демонструє розтяжку: на курорті, серед берез і навіть у ресторані.

Сьогодні Волочкова запостила знімок на свої сторінці у соціальній мережі зі зйомок одного з проектів, на якому відомий лікар провів ескперимент над її шпагатом.

"Сьогодні на записі програми на Росії над моєю розтяжкою проводили експеримент Аня і доктор Бубновський", - підписала фото Анастасія Волочкова.

Нагадаємо, ведучою передачі також є Анна Семенович.

Нещодавно балерина Анастасія Волочкова відпочила на Мальдівах і поділилася фотографіями, на яких хизується розтяжкою у мікро-бікіні.

"Мені подобаються ті, хто радять мені, які трусики носити..Панталони натягнути завжди можете встигнути..А ось такі bikini_mini не на кожну налізуть ... Займайтеся спортом! Насолоджуйтесь або не дивіться..Щастя вам і відпочинку!"

"Люди, мені тут написали:" знову роздяглася ... " Просто цікаво, а хто з вас плаває в океані, де нікого немає поруч, крім хвиль, -в махровому халаті ?? Чекаю фото! Срочно !! А ви чекайте мої!", - пише Волочкова.

Читайте також: Волочкова вразила прихильників цнотливим купальником

Зараз ви читаєте новину «Лікар поекспериментував над шпагатом Волочокової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути