четвер, 07 липня 2011 15:29

Лікар дозволив Берлусконі займатися сексом шість разів на тиждень

Лікар дозволив Берлусконі займатися сексом шість разів на тиждень

Особистий лікар прем'єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі призначив своєму пацієнтові тижневу норму сексу. Умберто Скапаніні заявив, що 74-річний політик може вступати в інтимні зв'язки шість днів на тиждень, залишаючи один день для відпочинку. Про режим статевого життя прем'єра лікар розповів журналу Novella 2000; витяги зі статті наводить Libero News.

За словами медика, його пацієнт зумів побороти злоякісну пухлину простати, і в даний час може дозволити собі займатися сексом набагато частіше, ніж більшість його ровесників. Умберто Скапіні підкреслив, що Берлусконі перебуває в прекрасній формі для своїх років.

Як зазначив Скапіні, незважаючи на міцне здоров'я, Берлусконі все ж таки варто звернути увагу на необхідність давати собі відпочинок. Так, крім одного дня відмови від сексу на тиждень, лікар рекомендував італійському прем'єру щоденний післяобідній сон тривалістю близько 45 хвилин.

Коли у Берлусконі була діагностована пухлина, лікар не уточнив. Він також не розповів про те, як багато часу прем'єр лікувався.

Італійський прем'єр-міністр вважається одним з найбільш велелюбних політиків сучасності. Про його численні зв'язки з жінками регулярно пишуть як місцеві італійські, так і зарубіжні видання. Сам Берлусконі ніколи не приховував своєї любові до протилежної статі.

Зараз ви читаєте новину «Лікар дозволив Берлусконі займатися сексом шість разів на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути