середа, 31 серпня 2016 14:35

Леонардо ДіКапріо допитали в ФБР

Автор: Facebook
 

Федеральне бюро розслідувань США допитало голлівудського актора Леонардо ДіКапріо у справі про розкрадання в малайзійському державному фонді 1Malaysia Development Berhad.

Причиною стало знайомство зірки з малайзійським мільярдером Джо Лоу і родичем прем'єра країни Різою Азізом, який раніше опікувався фондом. Керована Азізом компанія Red Granite Pictures виділила $100 млн на зйомки фільму "Вовк з Волл-стріт" з ДіКапріо в головній ролі.

В кінці липня Міністерство юстиції США подало позов з вимогою накласти арешт на власність, пов'язану з фондом 1Malaysia Development Berhad. Йдеться про розкрадання не менше $3 млрд з цього фонду. За версією американських слідчих органів, частина грошей була витрачена на покупку активів в США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двійник Леонардо Ді Капріо став срібним призером Олімпіади

Раніше повідомлялося, що Департамент юстиції США перевіряв благодійний фонд Appian Way. Його заснував Леонардо ДіКапріо для фінансової підтримки проектів з охорони навколишнього середовища. Після цього департамент подав позов до окружного суду Лос-Анджелеса. Слідчих зацікавив рух великих коштів на рахунках благодійної структури.

Водночас, компанія Appian Way створена як некомерційна організація. Актор має право не звітувати про отримані гроші та витрати. Пожертви здійснюються анонімно.

Автор: Facebook
  Кадр з фільму "Вовк з Волл-стріт"
Кадр з фільму "Вовк з Волл-стріт"
Зараз ви читаєте новину «Леонардо ДіКапріо допитали в ФБР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути