середа, 23 січня 2013 10:16

Леонардо Ді Капріо відпочив на яхті із Наомі Кемпбелл

Папараці зняли зірку нашумілого фільму "Джанго звільнений", коли той розслаблявся у відкритому морі на яхті разом зі своєю мамою і 42-річною моделлю Наомі Кемпбелл.

Втомившись від московської холоднечі, кохана російського бізнесмена Дороніна відправилася в Маямі, щоб провести кілька днів зі своїм другом Леонардо Ді Капріо. Як відомо, практично всі вечірки Наомі відвідує зі своїм нареченим Владиславом Дороніним. Проте на цей раз модель відправилася на відпочинок без свого благовірного.

Леонардо Ді Капріо після премії "Золотий глобус" оголосив, що тимчасово йде з кіно, щоб відпочити. Актор заявив, що дуже втомився від зйомок. Крім "Джанго звільнений" у цьому році вийде ще два фільми за участю Ді Капріо: "Великий Гетсбі" та "Вовк з Волл-стріт".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Наомі Кемпбелл пересувається за допомогою інвалідного візка

Свої канікули актор почав з вечірки на яхті в Маямі-біч, куди запросив маму і близьку подругу.

Відомо, що колись "чорна пантера" познайомила актора і зі своїм коханим Владиславом Дороніним. Після цього практично жодна вечірка олігарха не проходила без присутності Леонардо Ді Капріо.

До речі, це був перший раз, коли Наомі вибралася на відпочинок після інциденту в грудні. Тоді в Парижі на неї напав грабіжник. Зловмисник так сильно штовхнув Кемпбелл, що вона впала на бруківку і пошкодила ногу. Наомі кілька днів довелося пересуватися в інвалідному візку. Тепер модель всюди супроводжує двометровий охоронець.

Зараз ви читаєте новину «Леонардо Ді Капріо відпочив на яхті із Наомі Кемпбелл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути