середа, 29 червня 2016 09:49

Леді Гага у Китаї потрапила до чорного списку

Леді Гага у Китаї потрапила до чорного списку

Леді Гага зустрілася з духовним лідером тибетських буддистів Далай-Ламою, чим викликала невдоволення китайської влади. Тепер Гага внесена в чорний список цієї країни і творчість її заборонена Пекіном.

Коментуючи зустріч Далай-Лами зі світовими знаменитостями, зокрема, з Леді Гагою, представники китайської влади назвали духовного лідера "вовком в одязі ченця", натякаючи на його підступність і підлість. Творчість Леді Гаги відповідним розпорядженням комуністичної партії заборонена на всій території Китаю.

Примітно, що зустрічалися співачка і тибетський лідер на території Сполучених Штатів Америки в Індіанаполісі. Під час зустрічі вони поговорили про необхідність нести в світ доброту, терпимість, співчуття і інші чесноти, яких так не вистачає сучасному світу. Вся бесіда зайняла не більше двадцяти хвилин і проходила в присутності журналістки Енн Каррі. Нагадаємо, що після жорсткого придушення китайською владою повстання тибетського населення, Далай-Лама живе у вигнанні з 1959 року, а в КНР він вважається керівником сепаратистів. Треба сказати, що Леді Гага не єдина в списку "нев'їзних" і небажаних артистів, вона склала компанію Групам Maroon 5, Oasis і іншим виконавцям.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага у Китаї потрапила до чорного списку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути