понеділок, 03 жовтня 2016 15:41

Леді Ґаґа у замалих шортах засвітила оголені сідниці
10

Співачка Леді Гага була помічена під час ланчу з другом у готелі Four Seasons у Каліфорнії.

Зірка приїхала на авто у коротеньких шортах, які оголяли її сідниці, топі та капелюсі. До речі, на спокусливих шортах Гаги було вишете її ім'я.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Леді Гага стане зарпошеою зіркою на 2017 Super Bowl Halftime Show, яке відбудеться у Техасі.

На початку минулого місяця зірка випустила новий сингл, який, як вона переконує, розповідає про її життя з багатьох боків.

Читайте також: Леді Гага накинула піджак на голе тіло

"Мене зраджували різні люди у житті, це ціна ілюзій. У альбомі багато гніву, особистого, як у ліриці, так і в музиці", - говорить зірка.

Пісня торкається і впливу соціальних мереж на людей.

"Ми користуємося соціальними мережами, як Instagram і сприймаємо речі, крізь фільтри, це має відбиток на особистісних стосунках, романтичних та дружніх, - говорить Гага, - то що це таке, ми намагаємося покращити зв'язок між людьми, але закохуємося у неймовірну ілюзію".

Зірка була шокована, коли дізналась, що її пісня має успіх.

"Я думаю, вперше за весь час я не думала про успіх, навіть у переддень виходу треку, я не думала про хіт-паради. Я була сфокусована на музиці і була у студії. Коли я прокинулась і побачила, що трек популярний, за кілька годин випередив інших, я відчула полегшення", - говорить співачка.

Зараз ви читаєте новину «Леді Ґаґа у замалих шортах засвітила оголені сідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути