субота, 19 березня 2016 17:35

Лайма Вайкуле запевнила, що не змінює своє ставлення до друзів через політику

Лайма Вайкуле запевнила, що не змінює своє ставлення до друзів через політику
svitske.1plus1.ua

Співачка Лайма Вайкуле нещодавно вирушила у тур Україною, про те, що не змінює своє ставлення до інших через політику, співачка розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я не буду ні в якому варіанті змінювати своє кохання до когось чи чогось через політику, я це не можу робити, я така, любіть мене такою яка я є, я нічого поганого нікому у житті не робила, я за кохання та мир і страждання кожної людини для мене це біль. Неважливо хто він: росіянин, китаєць, коли був землетрус у Японії я пропонувала у посольстві проживання у мене, я не знаю нікого, але страждання людей - це страшно. У нас життя одне і я до цього ставлюсь відповідально", - говорить співачка.

Лайма Вайкуле хотіла запросити на свой концерт Андрія Данилка, але не змогла до нього додзвонитися.

"Я обривала його телефон, але він весь час у недосяжності. Я обожнюю Андрія, я його люблю дуже, що стосується Києва - то це, на мій погляд, найгарніше місто", - каже зірка.

Минулого року Лайма Вайкуле провела перший фестиваль "Рандеву" і, за її словами, цього року хотіла б запросити туди багато українських артистів.

"Місто попросило, щоб було 4 дні фестивалю, минулого року ми зробили лише два, але мені подобається це і я б хотіла запросити багато українських виконавців", - запевняє Вайкуле.

Зараз ви читаєте новину «Лайма Вайкуле запевнила, що не змінює своє ставлення до друзів через політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути