понеділок, 05 березня 2012 11:46

Кума екс-прем'єра підтвердила розлучення Євгенії Тимошенко та Шона Карра

Кума екс-прем'єра підтвердила розлучення Євгенії Тимошенко та Шона Карра

Кума Юлії Тимошенко Наталія Ветвіцька повезе їй в Качанівську колонію книги. Про це жінка розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", пише ТСН.

"Я ще не їздила туди. Але збираюся поїхати в Харків обов'язково. Мій син приїде на канікули і ми обов'язково відвідаємо. Тому що ми її (Юлію Тимошенко, - ред.) любимо, підтримуємо. Вона у нас найкраща", - зазначила Ветвіцька.

Кума екс-прем'єра вже визначилася, що повезе Тимошенко в колонію.

"Я знаю, що повезу, бо в неї проблеми зі спиною і це триває дуже багато років. Для близьких людей це не секрет. Вона хворіє на хронічний бронхіт. Повезу мабуть якісь книги", - неоднозначно відповіла Наталя.

Крім того Ветвіцька зізналася, що підтримує зв'язок з чоловіком Тимошенко Олександром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Тимошенко розповів, коли повернеться до України

"Підтримую зв'язок обов'язково. Це ж хресний мого сина. Він запрошував нас не в гості, але відвідати його. Тому що зараз дуже нелегкі часи в їхній родині. Все дуже сумно насправді", - підкреслила жінка.

Між тим, Наталя Ветвіцька підтвердила розлучення Євгенії Тимошенко з Шоном Карром.

"Я повністю підтримую. Вважаю, що це правильне її рішення. Думаю, що вона правильно робить. Хоча Шон мені теж не чужа людина, я його поважаю, люблю. Але тим не менше так вийшло. C'est la vie (укр. - Таке життя)", - зазначила вона.

Кума Юлії Тимошенко припустила, що рішення про розлучення прийняла сама Євгенія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Тимошенко повернулася на дівоче прізвище

"Євгенія - це моя близька подруга. Я підтримую зв'язок з нею, а не з її чоловіком. Мені все одно з ким вона буде і що буде відбуватися в їхній родині. Тому що вони дуже довго допомагали мені, в моєму особистому житті: і підтримкою, і матеріально, коли я розлучилася зі своїм чоловіком і мені ніде було жити і ні за що. Я вдячна Жені за це. І що б не відбувалося, де б Юлія Володимирівна не сиділа, що б з нею не було, я завжди буду ставати за цю сім'ю, тому що це мої дуже близькі люди", - підсумувала Ветвіцька.

Зараз ви читаєте новину «Кума екс-прем'єра підтвердила розлучення Євгенії Тимошенко та Шона Карра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути