субота, 28 квітня 2012 10:26

Ксенія Собчак сфотографувала себе в ліжку з чоловіком

Скандально відома телеведуча Ксенія Собчак вирішила піти слідами Періс Хілтон і Брітні Спірс - вона виклала у своєму мікроблозі провокаційні фото з власного ліжка, яке ділила з ще двома людьми.

Не встигла громадськість звикнути до думки, що Ксенія Собчак розійшлася з Сергієм Капковим, який свого часу розлучився заради неї, і почала будувати стосунки з опозиціонером Іллею Яшиним, як в її ліжку опинився ще один чоловік. Причому телеведуча вирішила не робити з цього таємниці і виклала у власному Twitter провокаційну фотографію, на якій вона була загорнута в одне лише простирадло, а поруч з нею лежить якийсь чоловік.

Примітно, що Собчак ніяк не вказала, що за красень ділить з нею ліжко, написавши лише: "Чоловік, який мене будить". Однак не тільки це цікаво у фотографії. Знімок зробив хтось третій і будь-який бажаючий може дізнатися, хто саме тому, що Ксенія виклала фото цього учасника. Ним виявився ні хто інший, як найкраща подруга Собчак дизайнер Уляна Сергеєнко. Модельєр скромно відводить очі від камери і кутається в легку кофтинку.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ксенія Собчак виклала в мережу фото себе в трусах

І якщо Собчак ніяк не прокоментувала, що за чоловік поряд з нею, то про Сергеєнко телеведуча ніжно написала: "Заснути з коханою дівчиною - щастя".

Однак недовго Ксенія мучила своїх численних шанувальників щодо особи нового бойфренда. Ним виявився її стиліст по імені Фрол.

Нагадаємо, на рахунку Ксенії Собчак чимало романів. За таку мінливість у стосунках з чоловіками світську левицю часто критикували навіть у близькому оточенні. До Іллі Яшина і Сергія Капкова телеведуча зустрічалася зі своїм партнером по програмі "Танці з зірками" танцюристом Євгеном Папунаішвілі. Але їхні стосунки тривали недовго. У різний час Собчак крутила романи з Олександром Шустеровичем, за якого мало не вийшла заміж в 2007 році, генеральним директором радіостанції "Срібний дощ" Дмитром Савицьким, бізнесменом Олегом Малісом, режисером театру "Практика" Едуардом Бояковим.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак сфотографувала себе в ліжку з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути