пʼятниця, 01 квітня 2016 11:39

Ксенія Собчак показала, як дресирує розум, стоячи на голові

Автор: Соціальні мережі
 

Телеведуча Ксенія Собчак знялась для журнала про йогу. Зірка запостила фото зі зйомки. Ксенія на сторінках журналу позує на голові та демонструє витримку.

Автор: Соціальні мережі
 

"Many thanks to Helen, Jasper Johal and Yoga Journal for a wonderful shoot! Спасибі Елен Фербеек і Йога journal за прекрасну обкладинку і зйомку!", - підписала знімок Ксенія Собчак.

Нагадаємо, після скандального концерту у Вільнюсі, на Земфіру обрушився шквал критики у Мережі. Подруга виконавиці, телеведуча Ксенія Собчак на своїй сторінці у соціальній мережі заступилася за неї.

"Моя думка не змінилася, я співчуваю і українському народові. Але я проти примусового "ти за нас або за них". Кожна людина має право на свою політичну позицію. І кожна людина має право не мати політичну позицію. Досить сходити з розуму! Земфіра підняла в Тбілісі Український прапор? - "російські" прокляли, "українці" полюбили ... Земфіра попросила прибрати флаг- "українці" прокляли, "російські" полюбили-ви в своєму розумі взагалі? Це ж чистий Булгаков!: "- ... пропоную вам взяти кілька журналів - на користь дітей Німеччини. За полтиник штука! - Ні, не візьму. - Але чому ви відмовляєтеся? - Не хочу ... - цитує класика Собчак.

Нагадаємо, співачка Земфіра негативно відреагувала на український прапор на своєму концерті в Вільнюсі.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак показала, як дресирує розум, стоячи на голові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути