середа, 01 лютого 2012 10:46

Ксенія Бородіна зі своїм бойфрендом потрапили в аварію

Ксенія Бородіна зі своїм бойфрендом потрапили в аварію

Телеведуча скандального реаліті-шоу "Дом-2" Ксенія Бородіна та її коханий Михайло Терьохін потрапили в автомобільну аварію на відпочинку в Таїланді. Парочка відбулася невеликими травмами і переляком.

Відома телеведуча Ксенія Бородіна та її коханий Михайло Терьохін провели майже три тижні відпочинку в Таїланді. Разом з собою парочка захопила маленьку дочку Ксенії Марусю і няню. Бородіна, на відміну від коханого, не в перший раз відпочиває в цій екзотичній країні, однак саме цю відпустку пара явно запам'ятає надовго.

Ксенія Бородіна та Михайло Терьохін потрапили в ДТП. Пара взяла напрокат два скутери і хотіла зробити поїздку в місто. Раптово почалася тропічна злива, яка просто паралізувала рух будь-якого транспорту, в тому числі і на серпантинній дорозі, якою рухалися закохані.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Бойфренд дозволив Ксенії Бородіні роздягнутися для Playboy

Терьохін і Бородіна задумали доїхати до найближчого укриття без зупинок на узбіччі. Але попереду йшла вантажівка, яка здійснювала перевезення побутової хімії. Вона розлила перед ними на дорозі якусь із речовин. Раптово Бородіна виявила, що її скутер став некерованим, а в наступну секунду вона вже побачила, як її коханий падає зі свого "залізного коня".

Після подібного інциденту Ксенія Бородіна та Михайло Терьохін віддали перевагу виключно пасивному відпочинку: з книгами, пляжами і плаванням в прозорій воді. Закохані воліють не згадувати про нещасний випадок, що трапився з ними.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Бородіна зі своїм бойфрендом потрапили в аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути