субота, 08 жовтня 2016 12:54

Козловський розповів про "криваву помсту" Кондратюка

Козловський розповів про "криваву помсту" Кондратюка
viva.ua

Віталій Козловський переконаний, що досягне компромісу з колишнім продюсером Юрієм Кондратюком, дії якого називає "кривавою помстою". Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Насправді невиїздним я є півтори місяці і може більше. Ми вже подаємо апеляцію на те, щоб я був виїзний. Такого не може бути, тому що я буду сплачувати, як ні як, але ми все улагодимо і виїздний я буду, я переконаний і мене переконали юристи. Я не хочу цього конфлікту і ніколи не хотів, навпаки намагався з Кондратюком улагодити це питання і піти на мирову, був ініціатором зустрічей з ним я і він постійно віднікувався з цим, і що йому не цікаво, і йому цікава лише кривава помста, це його слова. За мене навіть вступалися дуже серйозні люди, які готові були з ним улагодити справу, але він сказав: "Козловський образив мою дружину", я такого не пам'ятаю, тому це кривава помста з його боку", - говорить Віталій Козловський.

Нагадаємо, співаку Віталію Козловському заборонили виїжджати за кордон до 1 січня 2099 року.

Читайте також: Козловському заборонили до 2099-го залишати Україну

Відповідний захід Державна виконавча служба при Міністерстві юстиції обрала через порушення Козловським авторських прав і постійне невиконання судових рішень на користь Української музичної видавничої групи.

Зазначається, що попередній продюсер співака Ігор Кондратюк заборонив Козловському виконувати пісні з репертуару, створеного за час їхньої співпраці. Однак Кондратюк стверджує, що Козловський неодноразово порушував права Української музичної видавничої групи. Їй продюсер передав права на управління всім репертуаром співака.

Зараз ви читаєте новину «Козловський розповів про "криваву помсту" Кондратюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути