понеділок, 25 червня 2012 12:43

Козловський і Варда танцювали на боксерському рингу
11

Віднедавна дівчмна ще й співає
Фото: Фото надані PR by YULA
За сценарієм пара змагається у танцювальній майстерності
Процес зйомок

Співак Віталій Козловський разом з танцівницею Вардою зняли черговий кліп. Цього разу пара танцюватиме під трек "Потанцюй". Зйомки проходили в розважальному комплексі "OlmecaPlage", який належить ресторатору Миколі Тищенку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На зйомках кліпу Козловський попросив знімальну групу роздягтися

За сюжетом Варда разом з подружками приходить на пляж, де зустрічають компанію мачо на чолі з Віталієм Козловським. Між парою одразу ж виникає симпатія і пристрасть, яка переростає в танець. Танцювальні бої пара влаштовує на професійному боксерському рингу. Так, Козловський танцює брейк-данс, а VARDA через ринг робить сальто.

Одну з ролей, а саме подружки VARDA в кліпі, зіграла дружина телеведучого Анатолія Анатолієвича Юля. Каже, що грати було неважко, оскільки й в житті дівчата досить близько товаришують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козловський співатиме на весіллі Брітні Спірс українські народні пісні

Як відомо, Козловський співпрацює з Вардою вже більше півроку. За той час пара зняла відвертий кліп на пісню "Не залишай мене". З тих пір їм й приписують роман, але сама пара ці чутки не коментує. До недавна теперішня співачка була відома своїми танцювальними здібностями. Роки два тому Варда була зіркою стрип-денсу.

Зараз ви читаєте новину «Козловський і Варда танцювали на боксерському рингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути