субота, 29 листопада 2014 09:50

Козак Гаврилюк планує вступити до вишу

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Козак Михайло Гаврилюк нещодавно став народним депутатом Верховної Ради і переконаний, що у рідному селі знайдуться ті, хто оброблятиме його земельну ділянку доки він працюватиме у Києві, про це він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Незамінних людей немає, завжди є люди, які тебе заміняють і навіть краще роблять за тебе роботу, яку робив ти. З нашого села дуже багато, які б хотіли мати ще більше землі і вони не відмовляться від того якщо вони заберуть мої 75 соток землі - чого буде даремно стояти, нехай люди матимуть врожай, нехай відгодовують худобку", - говорить Михайло Гаврилюк.

На думку новоспеченого народного депутата на піаніно важче навчитися грати, ніж нажимати кнопки у Верховній Раді. У козака не має вищої освіти, але він переконаний, що це не стане на заваді його роботі.

"Людина якщо хоче, вона сама всього знайде. Якшо вона хоче самовдосконалюватися, вона знайде звідки черпати знань, - говорить Михайло Гаврилюк, - з ранку читаю лише новини, таких літературних книжок поки не читаю, бо не маю не це часу ще. Бо я і на окрузі працюю і доставку гуманітарної допомоги на передову, неодноразово сам туди відвожу, бо там знаходяться мої воїни, козаки. Я сподіваюсь, що скоро вступлю на заочне".

Козак ходить у камуфляжі і він переконаний, що діловий костюм не є запорукою успішної роботи на благо держави.

"Якщо я б одів найкрутіший костюм, і від того щось зміниться, але толку з того, що я буду з краваткою, що зміниться у нас в країні!", - сказав козак Гаврилюк.

Зараз ви читаєте новину «Козак Гаврилюк планує вступити до вишу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути