середа, 24 липня 2013 11:58

Костянтин Стогній в Бразилії потрапив в район перестрілки
6

Ведучий програми "Надзвичайні новини" на телеканалі ICTV Костянтин Стогній вісім днів провів у Бразилії. Поїздка вийшла не тільки захоплюючою, але і досить небезпечною. Втім, Костянтин був до цього готовий.

"На рівні підготовки до поїздки перше враження було дещо похмурим — все таки рівень злочинності там дуже високий, - зізнається Костянтин Стогній. - Але не дарма ж Ріо-де-Жанейро називають містом Бога та містом контрастів. Мій знайомий з Одеси, який там живе, заспокоїв мене, запевнивши, що бразильці - люди дуже спокійні. Після цього я став по-іншому на них дивитися".

Однак без небезпечних пригод все одно не обійшлося - під готелем, в якій оселився Стогній, трапилася перестрілка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стогній побив народного депутата Гримчака

"Виявилося, що в цьому готелі відомий барон, який володіє автоперевезеннями, видавав заміж онуку. До людей, які були неподалік на мітингу, дійшла ця інформація - вони підійшли до готелю і стали шуміти. Багаті люди на весіллі подумали, що це їх так вітають! Навіть стали кидати з балкона гроші, на які відразу масово збіглися люди. Але хтось з балкона почув лайливі слова і кинув попільничку, розбивши мітингувальнику голову. Тут все і заварилося - стрільба, поліція ... Ось такий вийшов вечір, - згадує ведучий. - До речі, мітинг цей був проти корупції. Я йшов через нього і бачив суцільні бійки - стільці літають, машини горять..."

У місцевому ресторані на Костянтина теж чекала пригода, але трохи іншого характеру. Телеведучому довелося перепробувати 21 зразок м'яса. Виявилося, для того, щоб попросити персонал більше не приносити м'ясо, треба було просто перевернути фішку, яку відвідувачам кладуть на стіл при замовленні.

"Коли я зупинився, кухар тут же вискочив і мало не обійняв мене від радості. У нього вже закінчилися зразки м'яса, а ми все пробували і пробували", - поділився Стогній.

Зараз ви читаєте новину «Костянтин Стогній в Бразилії потрапив в район перестрілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути