понеділок, 18 лютого 2013 16:23

Костянтин Меладзе після смертельного ДТП змінив номер

Костянтин Меладзе після смертельного ДТП змінив номер
За словами куми продюсера, йому не потрібні нічиї співчуття Фото: gazeta.ru

Костянтин Меладзе після того, як на смерть збив жінку, змінив свій номер телефону. Про це Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя" розповіла Євгенія Власова, дочку якої хрестив відомий продюсер, повідомляє ТСН.

"Я не змогла підтримати його ... Мені страшно просто розуміти, що він зараз відчуває. Йому не потрібні нічиї співчуття. Він настільки розумна, відчуваюча людина, що він не буде вислуховувати чергові співчуття. Тому він зник", - підкреслила співачка.

Нагадаємо, незадовго до Нового року Костянтин Меладзе став винуватцем автоаварії. Знаменитість збив на своєму автомобілі жінку, яка померла на місці від отриманих травм.

Між тим, за словами Власової, Меладзе чудовий хрещений батько для її дочки Ніни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через загиблу жінку Меладзе хоче піти з шоу-бізнесу

"А взагалі, що найприємніше, хресний він чудовий. Він завжди дуже щедрий і на подарунки. Те, як він хрестив Ніну, цілував її з ніжністю, він батько прекрасний. Він знаходить час, я не знаю, скільки у нього хрещеників, але для Ніни він знаходить час. Якщо він не приїде, він обов'язково подзвонить в день народження Ніни. Для мене це важливо", - зізналася артистка.

Зараз ви читаєте новину «Костянтин Меладзе після смертельного ДТП змінив номер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути