субота, 22 жовтня 2016 22:36

Кондратюк не сумує за "Х-фактором"

Кондратюк не сумує за "Х-фактором"
hochu.ua

Продюсер Ігор Кондратюк, який з першого сезону був у одним з членів журі шоу "Х-фактор", не сумує за проектом, після того, як пішов з нього. Про розповів у "Світському житті".

"Це просто сум за пережитим великим епізодом у житті, тим більше за епізодом, до якого я мав відношення з самого початку, коли ми літали на кастинги по всій Україні, у мене не має жалю, мені просто зоологічно цікаво, що у них в середині відбувається", - говорить Ігор Кондратюк.

До речі, продюсер нещодавно розповів, чому його колишній підопічний Віталій Козловський не може виїжджати з України закордон.

Читайте також: Кондратюк розповів, чому Козловському заборонили виїжджати з України

"Є 4 виграних суди, які винесли рішення на користь правовласника, тобто мене, опонент нічого не зробив, щоб виконати ці суди. У виканавчої служби в цій країні є мало важилів, щоб виконати постанову суду. Не можна забрати квартиру, бо в нього немає, не можна забрати машину, бо в нього немає, не можна забрати кошти, тому що на рахунку 0, тобто служба сіла на попу і заборонила виїзд, тому що у них немає важелів щоб щось зробити. У нас є можливість подати ще 5 позивів, тому що Козловський продовжує співати те, що йому не можна співати, тому що він програв, а що далі, нирки Козловського? Вам не потрібні нирки Козловського?", - іронізує Кондратюк.

Зараз ви читаєте новину «Кондратюк не сумує за "Х-фактором"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути