середа, 16 травня 2012 17:29

Концерт Леді Гаги заборонили в столиці Джакарти через сатанинський вплив

Концерт Леді Гаги заборонили в столиці Джакарти через сатанинський вплив
Всі квитки вже розпродані Фото: 7ja.net

Поліція столиці Індонезії Джакарти заборонила проведення концерту американської співачки Леді Гаги, запланованого на 3 червня, через численні протести з боку представників мусульманських релігійних організацій.

Незважаючи на те, що всі 52 тисячі квитків були розпродані протягом двох тижнів з моменту надходження у продаж, національна поліція заявила, що концерт дозволений не буде, повідомляє газета Jakarta Globe.

Представники релігійних організацій, таких як "Фронт захисників ісламу" (FPI), заявили, що концерт співачки, відомої своєю любов'ю до провокацій, може справити вкрай негативний вплив на незміцнілі уми юних громадян.

"Ми не дамо їй ступити на нашу землю, хай не сміє розповсюджувати свій сатанинський вплив на нашу землю. Її стиль вульгарний, її сексуальний і непристойний одяг зруйнує в наших дітях почуття моралі. Вона дуже небезпечна", - заявив глава відділення FPI в Джакарті Саліма Алатаса.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Леді Гага пошила собі другу м'ясну сукню

FPI готова мобілізувати більше 30 тисяч прихильників, щоб силою перешкодити проведенню концерту, якщо це буде необхідно.

Втім, глава компанії-організатора концерту Big Daddy Майкл Русло назвав заяви поліції і звинувачення на адресу співачки сміхотворними і оголосив про випуск додаткових двох тисяч квитків на її концерт.

Зараз ви читаєте новину «Концерт Леді Гаги заборонили в столиці Джакарти через сатанинський вплив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути