середа, 19 жовтня 2011 11:14

Колишнього учасника "Дому-2" посадили на 16 років

Колишнього учасника "Дому-2" посадили на 16 років

28-річний колишній учасник реаліті-шоу "Дом-2" Михайло Подоров відсидить у в'язниці 16 років за придбання, зберігання та пересилку наркотиків. Вирок йому винесли у Владивостоці.

Подоров працював не один. З ним співпрацювала щонайменше ще одна людина, яку поліцейські Владивостока також піймали. Учасники злочинної групи були затримані співробітниками крайового наркоконтролю в березні 2010 року. Тоді під час оперативно-розшукових заходів наркополіцейські перекрили канал постачання "клубних" наркотиків з Санкт-Петербурга до Владивостока, повідомляє ділова газета "Взгляд".

Так називаються наркотичні речовини, аналогічні за своїми властивостями і дією до відомого і дуже поширеного в клубному середовищі "екстазі". Крім цього, були виявлені майже кілограм метамфетаміну, а в машині і квартирі Подорова - пакунки з кокаїном загальною масою більше 27 грамів.

"Фрунзенський районний суд Владивостока виніс вирок щодо двох наркоторговців, один з яких - Михайло Подоров - раніше був учасником телепроекту "Дом-2", - повідомив представник прес-служби приморського Управління наркоконтролю Олександр Каргієв. Він також додав, що Подоров засуджений до 16 років ув'язнення в колонії суворого режиму, а його подільник - до восьми років позбавлення волі умовно. Обидва визнані винними за незаконне придбання, зберігання та пересилку наркотиків.

Зараз ви читаєте новину «Колишнього учасника "Дому-2" посадили на 16 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути