середа, 25 травня 2016 17:52

Колишній тілоохоронець Кім Кардаш'ян розповів про її чоловіка тирана

Колишній тілоохоронець Кім Кардаш'ян розповів про її чоловіка тирана
Reuters

Одкровенням про роботу на сімейство Кардаш'ян полився колишній охоронець репера Каньє Веста Стів Стануліс. 42-річний бодігарди, в послужному списку якого забезпечення безпеки Леонардо Ді Капріо і Тобі Макгваєра, заявив, що Вест може очолити рейтинг найбільш невихованих, але при цьому вимогливих зірок.

Як говорить Стануліс, Вест не здатний контролювати свої власні емоції, в результаті чого часто зривається на персонал. Неадекватність поведінки Каньє полягає в його манії величі. Стануліс пригадав ледь не зірвані зйомки ТВ-шоу Saturday Night Live, на яких Вест відмовлявся виходити в ефір, тому що бликуча підлога відображає світло в його очах. Умовити його змогла лише Кім Кардаш'ян, після чого він знатно напився, влаштувавши бешкет в готелі. За зізнанням Стіва, навіть служба королівської сім'ї Саудівської Аравії була для нього меншим випробуванням, ніж робота з Вестом. Своїх охоронців він сприймає як "меблі", які не потребують ні відпочинку, ні їжі:

"У минулому я працював з королівською родиною в Саудівській Аравії, і вони завжди запрошували мене за стіл під час їжі і залишали чайові. А з Каньє ви можете пропрацювати 17 годин поспіль, а він навіть не запропонує вам випити під час вечері в ресторан ". Найбільше охоронця торкнула доля його дружини, Кім Кардаш'ян. Стануліс заявив, що не розуміє, як їй вдається постійно перебувати поруч зі своїм агресивним чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Колишній тілоохоронець Кім Кардаш'ян розповів про її чоловіка тирана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути