вівторок, 05 квітня 2016 11:56

Коли Гілларі Клінтон робить зачіску, зупиняється рух на дорогах

Коли Гілларі Клінтон робить зачіску, зупиняється рух на дорогах

Амаль Клуні і Хілларі Клінтон витрачають на свої стрижки по 600 доларів.

Представники преси простежили, де стрижуться зірки. Дружину Джорджа Клуні вони днями вистежили в нью-йоркському салоні краси John Frieda, де її зачіскою займався "зоряний" майстер Серж Норман.

"Всі в салоні її помітили, але ніхто не став подавати виду. Вона вела себе цілком спокійно, біля входу на неї чекав" мерседес"", - кажуть очевидці.

Серж Норман - майстер, який користується популярністю серед знаменитостей. У числі його клієнток також Джулія Робертс, Софія Вергара, Сара Джессіка Паркер і Жизель Бундхен.

Раніше преса писала про зачіску Хілларі Клінтон, яка теж обходиться кандидату в президенти США в 600 доларів. Як говорилося в матеріалі Page Six, Клінтон стрижеться в салоні John Barrett, розташованому в будівлі універмагу Bergdorf Goodman на Манхеттені. Туди Хілларі приїжджає з великою кількістю охорони, на декількох машинах. На цьому тижні, наприклад, Клінтон прибула в салон з кортежем з чотирьох чорних автомобілів, а очевидець розповів:

"Кортеж Хілларі сьогодні вранці перекрив рух на вулиці, вони чекали, поки їй зроблять зачіску".

Волоссям політика займається сам власник салону Джон Барретт. Відзначимо, що 600 доларів - вартість однієї тільки стрижки, стільки ж коштує фарбування.

Зараз ви читаєте новину «Коли Гілларі Клінтон робить зачіску, зупиняється рух на дорогах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути