понеділок, 29 жовтня 2012 17:35

Кіркоров назвав справжнє ім'я свого сина

Кіркоров назвав справжнє ім'я свого сина
Співак назвав дитину просто Мартіном Фото: РИА Новости

Філіп Кіркоров, поп-король російської естради, вже двічі встиг стати батьком. Спочатку сурогатна мати народила йому дочку в листопаді 2011 року, а влітку 2012 у співака з'явився син, якого він обіцяв нагородити хитромудрим іменем.

Дівчинку Філіп назвав на честь своєї колишньої дружини Алли Пугачової і матері - Аллою-Вікторією. І якщо про дочку Філіп говорив відносно багато в різних інтерв'ю, то після народження сина артист не давав жодних коментарів пресі. Швидше за все, так він вирішив убезпечити себе і свою сім'ю від зайвих чуток.

Навіть ім'я хлопчика, журналісти дізналися не від батька. За відомостями болгарських ЗМІ, Філіп назвав сина Мартін-Крісто, де перша частина імені присвячена другу і співакові Ріккі Мартіну, а друга - просто красиве болгарське ім'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Філіпа Кіркорова покарали за діяння батька

Однак Філіп Бедросович вирішив просвітити всіх і назвав справжнє ім'я сина. На запитання журналістів чи правда, що сина звуть Мартін-Крісто, Філіп відповів: "Хлопчика звуть Мартін. Просто Мартін. Що за Кріста? Якщо була б дівчинка, то була б Мартіна-Крістіна - зрозуміло ще. Але хлопчик - Мартін!"

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров назвав справжнє ім'я свого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути