Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2012 11:55

Кеті Холмс і Том Круз спали в різних ліжках

Автор: Фото: dailymail.co.uk
  В цьому готелі тоді ще подружжя провело ніч нарізно
В цьому готелі тоді ще подружжя провело ніч нарізно

Західні ЗМІ продовжують шукати нову інформацію про стосунки між Кеті Холмс і Томом Крузом. Нещодавно стали відомі подробиці їхнього останнього сімейного вихідного, під час якого пара поводила себе досить дивно.

Кеті Холмс приїхала до Тома Круза в Ісландію 15 червня. Тут він працював на зйомках нового фільму з його участю "Забуття" і виділив вихідний, щоб провести його з дружиною. Начебто нічого не могло порушити сімейний відпочинок, якби пара не вела себе, відверто кажучи, дивно. Подружжя зарезервувало для себе президентські апартаменти з шикарним видом в готелі Хілтон, а їхня охорона заклеїла камери спостереження на всьому поверсі прозорим скотчем. Аргументуючи їхні дії, Круз сказав, що це для того щоб уберегти їхню з Кеті приватність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наважитись на розлучення Кеті Холмс допомогла Ніколь Кідман

Як повідомляє американський таблоїд Daily Mail з посиланням на джерело серед друзів пари, ці дії були здійснені для того, щоб ніхто не побачив, що подружжя спить у різних номерах. Так, вони не хотіли, щоб їхні сімейні розборки стали надбанням громадськості завчасно.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс і Том Круз спали в різних ліжках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути