пʼятниця, 12 серпня 2016 13:50

Кендалл Дженер знялась для своєї першої обкладинки Vogue без бюстгальтера

 

Зірка реаліті-шоу і модель Кендалл Дженнер знялася в новому випуску Vogue без бюстгальтера.

В інтерв'ю розповіла про те, чому їй було так складно прийняти перевтілення батька Брюса Дженнера, який змінив стать у липні 2015 року та став Кейтлін. 20-річна модель згадала, як в дитинстві вони з татом багато часу проводили разом, тоді вона була справжнім шибеником.

"У нас були квадроцикли і карт-машини, я постійно каталася на таких штуках, тому я відмінно воджу машину. Це дуже іронічно, але я можу подякувати батьку за те, що в дитинстві я була таким пацанятком", - говорить Кендалл.

"Його перевтілення мені було дуже важко прийняти, я говорила: "Адже саме ти вчив мене всім цим хлоп'ячим штукам", - пояснює модель.

Кендалл зізналася, що дуже страждала через рішення батька і довго не могла прийняти його вибір.

"Зараз все стало простіше. Я знала, що буде цей важкий етап, але зараз вже все нормально. Це навіть не здається чимось дивним", - каже донька Кейтлін Дженнер.

"Іноді я дивлюся на фото батька, ті, де він чоловік, і мені стає сумно - я буваю дуже емоційною. Через таке просто потрібно пройти: у вас з'являється нова людина, яку можна любити", - розповіла Кендалл в інтерв'ю для глянцевого видання.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер привітала свою сестру Кайлі з 19-м днем ​​народження.

Зараз ви читаєте новину «Кендалл Дженер знялась для своєї першої обкладинки Vogue без бюстгальтера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути