середа, 05 серпня 2015 17:49

Келлі Осборн оскандалилась під час шоу

Автор: Reuters
 

Дочка Оззі Осборна Келлі Осборн опинилася в центрі скандалу, дозволивши собі некоректні висловлювання на адресу іммігрантів з Мексики.

Знаменитість взяла участь в обговоренні передвиборної програми Дональда Трампа, виступаючого проти нелегальної імміграції, на телешоу "The View".

"Якщо ми виженемо всіх латиноамериканців з нашої країни, хто ж буде чистити туалети? Дональд Трамп?"

Судячи з відео, Келлі майже відразу усвідомила свою помилку, однак замість вибачень почала стверджувати, що мала на увазі зовсім інше:

"Ви розумієте, що я мала на увазі? Я б ніколи не висловилася в такому ключі! Я не беру участі в цій суперечці".

Расистські висловлювання Осборн викликали шквал критики в соціальних мережах: телеведучу звинуватили в дурості, безтактності і лицемірстві, пригадавши Келлі скандал навколо коментарів Джуліанни Ранчич про зачіску співачки Зендайі.

Нагадаємо, в лютому цього року Келлі Осборн покинула шоу "Модний контроль", звинувативши свою колегу Джуліанна Ранчич в расизмі за те, що вона в прямому ефірі розкритикувала образ співачки Зендайі на червоній доріжці премії "Оскар", відзначивши, що від її зачіски "пахне пачулі і травичкою ". Після цього інциденту Осборн обізлилася на Ранчич, вимагаючи від неї принести публічні вибачення співачці і погрожуючи звільнитися з телеканалу.

Зараз ви читаєте новину «Келлі Осборн оскандалилась під час шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути