четвер, 08 жовтня 2015 17:31

Кейт Вінслет у прозорій білизні приголомшила неймовірним тілом
6

Фото: Esquire

Кейт Вінслет прикрасила обкладинку листопадового випуску журналу Esquire. В інтерв'ю виданню актриса, якій днями виповнилося 40 років, розповіла про ту частину тіла, яку вона вважає сексуальною, а також поговорила про вік і материнство. До речі, у фотосесії Кейт постає перед нами у вельми спокусливому образі. Перед об'єктивом Вінслет позує в спідній білизні.

"Я люблю свої руки, - каже Кейт. - Мені подобається, як крізь тонку шкіру просвічують вени. Я знаю, що ці руки любили і втрачали, вони працювали, вони торкалися мільйона людей і місць, вони пройшли через все це зі мною. Моє життя відбилася на моїх руках набагато більше ніж на обличчі ". "Мені подобається відчувати себе фізично сильною і здоровою. Те, що мені виповнилося 40 років, абсолютно не означає, що я повинна перетворюватися на щось незрозуміле. Коли у вас троє дітей, ви повинні працювати набагато старанніше, щоб ваше тіло виглядало здорово. Я ніколи не була тією людиною, якій все сходило з рук", - відверто Уінслет.

"Людям здається, що я стала фінансово-успішної відразу ж після зйомок у"Титаніку", але це велика помилка. Мені було всього 19 років і ніхто навіть не знав про мене", - згадує Кейт. "Моя дочка підліток нагадує мені про моє власне життя і про те, як довго воно тривало. Мене переслідувало відчуття, що мене можуть не так зрозуміти, при тому я абсолютно порядна людина. Я пам'ятаю перший таблоїдні статті... і я думала: "Почекай, люди дійсно думають, що я роблю щось не те?". Господи, я б ніколи туди не повернулася", - завершує інтерв'ю актриса.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Вінслет у прозорій білизні приголомшила неймовірним тілом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути