середа, 04 липня 2012 09:25

Карла Бруні через пресу спростувала чутки про свою вагітність

 

Колишня перша леді Франції Карла Бруні-Саркозі спростувала чутки про свою третю вагітність. Подібні плітки дещо збентежили 44-річну знаменитість і навіть злегка засмутили. Причому настільки, що Карла вирішила дати спростування через пресу.

Минулого тижня видання Closer повідомило про ймовірний цікавий стан 44-річної екс-манекенниці. Нібито в оточенні Карли стали помічати, що знаменитість, яка завжди ретельно стежить за своєю фігурою, навіть не намагається скинути зайву вагу після пологів дочки. "Лінія талії Карли збільшилась настільки, що це вже не приховаєш під об'ємними вбраннями", - уточнював Closer.

Але тепер в журналі Gala з'явилася інша інформація. За словами головного редактора видання Маттіаса Гюртлера, Бруні спростувала чутки через одного з наближених і дала дозвіл на публікацію.

"Ні, я не вагітна", - сказала колишня перша леді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карла Бруні знаходиться на четвертому місяці вагітності - ЗМІ

За інформацією Gala, Карлі жахливо не сподобалися плітки про її ймовірний цікавий стан. Зараз дама зайнята доглядом за малям Джулією і підготовкою нового альбому. І, до речі, пані Бруні-Саркозі вже скинула 8 кіло після пологів.

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні через пресу спростувала чутки про свою вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути