субота, 04 червня 2016 15:00

Камалії чоловік-мільярдер на день народження подарував сідло

Камалії чоловік-мільярдер на день народження подарував сідло
svitske.1plus1.ua

Співачка Камалія нещодавно відсвяткувала день народження. Сімейне свято на 150 людей відбулось у Києві, а не як планувалося, у Каннах. Вітали співачку і її діти, які вперше заспівали для неї. Що подарував чоловік розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Вони перейняли

, слух, голос, співають, у них прекрасне почуття ритму, люблять танцювати, дівчата творчі, - говорить Камалія, - був експромт, я до останнього думала, що будемо в Каннах, але так сталося, що всі плани змінилися і ми залишились у Києві, я захотіла зробити це в тісному колі, тим, хто мені дзвонив, вітав з днем народження, я казала: "приїжджайте".

Читайте також: Камалія готує донькам придане з діамантами змалечку

Чоловік Камалії, пакістанський мільярдер, Захур, подарував їй сідло.

"Замовила сідло. Адже я зараз виступаю на чемпіонаті України з кінного спорту, по виїздці, виступаю в перших етапах. Посіла 4-5 місце, я захотіла собі сідло для виїздки. Дуже зручно: сидиш, їдеш, нічого не набиваєш, шкіряне, ручної роботи, без стразів", - говорить зірка.

Нагадаємо, минулого року день народження Камалія святкувала за кордоном.

"Ми святкували день народження у Баку, взяли з собою дітей, няню, маму і просто були ввечері у ресторані", - говорить Камалія і додає про подарунок, який зробив чоловік зірки Мохаммад Захур, - ми летіли і мені сподобалась сумка в дьюті-фрі, я подумала і сказала, що нам дорого і хотіла піти, але він все одно купив мені" .

"Там не було якогось гучного подарунку, вона повз проходила подарунок сам собою вдається", - говорить чоловік Камалії.

Зараз ви читаєте новину «Камалії чоловік-мільярдер на день народження подарував сідло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути