субота, 06 червня 2015 13:49

Камалія розповіла про подарунок чоловіка на день народження

Автор: ru.tsn.ua
 

Співачка Камалія нещодавно відсвяткувала день народження, про те, де провела цей день та який подарунок отримала від чоловіка повідала у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Ми святкували день народження у Баку, взяли з собою дітей, няню, маму і просто були ввечері у ресторані", - говорить Камалія і додає про подарунок, який зробив чоловік зірки Мохаммад Захур, - ми летіли і мені сподобалась сумка в дьюті-фрі, я подумала і сказала, що нам дорого і хотіла піти, але він все одно купив мені" .

"Там не було якогось гучного подарунку, вона потім коли повз чогось проходить подарунок сам собою вдається", - говорить чоловік Камалії.

Також Камалія розповіла, які книжки читає зараз.

"У мене зараз діти і все що пов'язане з дітьми те і читаю. Письменників дуже багато, у мене з прізвищами погано. Я ніколи не пам'ятаю прізвищ. Головна книжка у мене на столі - доктора Комаровського", - говорить Камалія.

Чоловік Камалії теж не зачитується художньою літературою.

"Я нічого не раджу Камалії, сам читаю те що трапляється, читаю поточні економічні новини, товсті книги читаю рідко. Коли ми літаємо, то сперечаємося лише про те що багато Камалія бере з собою журналів та книг про дітей", - говорить Мохаммад Захур.

Нагадаємо, більше року тому Камалія народила від свого чоловіка Мохаммада Захура близнючок, які за словами чоловіка матимуть британський паспорт.

Зараз ви читаєте новину «Камалія розповіла про подарунок чоловіка на день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути