вівторок, 30 червня 2015 12:48

Ірина Шейк увійшла у рейтинг найсексуальніших моделей
10

Журнал W визначив найсексуальніших моделей в соціальних мережах. У властивій виданню манері, на сторінках W з'явився не тільки рейтинг, але й відверті знімки переможниць.

Серед головних героїнь - Ірина Ірина Шейк, Розі Хантінгтон-Уайтлі, Даутцен Крез, Кріссі Тейге, Джоан Смоллс, Емілі Ратажковскі, Лілі Олдрідж, Барбара Палвін, Анна Еверс і Белла Хадід.

Практично кожна з перерахованих дівчат не посоромилася оголитися перед камерою, але особливої ​​уваги заслужили Ірина Шейк і дружина Джона Ледженд Кріссі Тейге. Деякі ж моделі не підтримали своїх колег у бажанні оголитися і знімалися в спідній білизні без демонстрації інтимних місць. Такими моделями стали Роузі Хайнтінгтон-Уайтлі, Емілі Ратажковскі, Белла Хадід.

До речі, пози, в яких були зображені дівчата, дуже відверті. Кожна з них провокує читача на певні емоції та бажання. До речі, Ірина Шейк зізналася, що не бачить нічого страшного в оголенні перед камерою. На думку росіянки, це всього лише демонстрація впевненості у власному тілі.

"Ви повинні любити своє тіло, це секрет кращих селфі", - розповіла кохана Бредлі Купера. Відзначимо, що місце в рейтингу Шейк дісталося заслужено - на її сторінку в Twitter підписано 677000 осіб, у Instagram - більше 3 000 000, а в Facebook - близько 6 000 000 фоловерів.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Шейк увійшла у рейтинг найсексуальніших моделей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути