пʼятниця, 24 лютого 2012 16:55

Ірина Шейк так і не наважилася показати голі груди
6

Фото: Фото: FHM

Топ-модель Ірина Шейк рідко відмовляється позувати для чоловічих видань. Нещодавно красуня погодилася взяти участь у фотосесії для FHM ПАР.

Знімки, зроблені фотографом Ренделлом Слевіним, вийшли не те щоб відвертими, але досить пікантними. Ірина позувала топлес, соромливо прикриваючи груди руками.

У супровідному інтерв'ю дівчина розповіла про себе масу цікавого. Так, вона відверто зізналася, що, будучи підлітком, ніколи й не думала про модельну кар'єру і не користувалася успіхом у однолітків.

"Хлопцям в школі я ніколи не подобалася. Наді мною сміялися, бо у мене смаглява шкіра. Тому що я була високою і худорлявою. Я ніколи не мріяла стати моделлю, і перемога на конкурсі "Міс Челябінськ" стала великим сюрпризом".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ірина Шейк напівроздяглась на очах у стада зебр

Цікаво, що зовсім недавно в інтерв'ю на шоу Девіда Леттермана Ірина розповіла наступне: "Все змінила проста автобусна зупинка. Мама побачила на ній рекламу школи краси. Моя старша сестра завжди хотіла цим займатися і повела мене з собою на перше заняття. По сусідству була модельна школа. Один менеджер з цієї школи в той день прийшов на заняття і повів мене з собою вчитися на модель".

Шейк також розповіла, що захоплюється читанням і її улюблені письменники - Харукі Муракамі і Федір Достоєвський.

"Я люблю історичні книги і книги про тварин. Сім років я вчилася в музичній школі і обожнюю класичну музику. Але мені також подобається хіп-хоп та R&B".

Зараз ви читаєте новину «Ірина Шейк так і не наважилася показати голі груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути