вівторок, 02 серпня 2011 12:17

Ірена Карпа закопає плаценту новонародженої дочки у Піренеях
9

Фото: Фото з Facebook Ірени Карпи

Письменниця та співачка Ірена Карпа стала вдруге мамою. Свій цікавий стан тримала в таємниці аж до шостого місяця.

"Народила вдома 30 липня, пізно ввечері. Пологи пройшли в Іспанії під наглядом медичних спеціалістів. Дівчинка важить 3700 г. Ірена до пологів готувалась: багато гуляла та займалась йогою. Фізично вона була готова", - розповіла Gazeta.ua її директор Юка Гаврилова, додавши, що пологи пройшли природнім шляхом і без ускладнень.

Крім медиків поруч із письменницею був її чоловік американський бізнесмен Норман Пол Хансен, який весь час морально підтримував Карпу.

Плаценту новонародженої дочки письменниця з чоловіком планують закопати у Піренеях.

"Це нормальний звичай, який присутній у багатьох народах, принаймні у європейських, і в українському зокрема. Робиться це для того, щоб плацента не потрапила до рук чаклунів, щоб малечі не могли наврочити. Це притаманно багатьом культурам", - наголосила Гаврилова.

Ім'я новонародженої дівчинки буде складатися з трьох частин. Нагадаємо, першу дочку, яка народилася 17 серпня минулого року, письменниця назвала Корена Джіа.

"Кора - грецьке "діва", архетип вічної молодості, Корена - його варіант, значить "розумна й атлетично складена", Джіа - ім'я католицької святої, значить: "Бог милостивий, щедрий, всепрощаючий", - пояснила Ірена. Два інших імені, тибетське і санскритське, тримає в таємниці.

"Зазвичай Ірена вибирає такий коктейль, щоб був присутній дух з різних культур", - зауважила директор Карпи.

Старша дочка письменниці зараз перебуває в Україні, з її батьками.

"До України Ірена розраховує повернутись восени. У вересні вона планує відвідати форум видавців у Львові, де презентуватиме свою нову книгу "Піца "Гімалаї", - підкреслила Гаврилова.

Зараз ви читаєте новину «Ірена Карпа закопає плаценту новонародженої дочки у Піренеях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути