четвер, 11 серпня 2011 10:56

Ірена Карпа купила своїй новонародженій доньці діаманти

Співачка та письменниці Ірена Карпа вперше після пологів показала свою дочку. Крім того, розкрила ім'я дівчинки. А на днях письменниця проколола своїй дитині вуха.

"Маріса-акушерка ще й на акупунктурі знається, зробила це так, що не пролилося й кровинки. Тепер наша бебі, за словами Нормана, схожа на справжню мексіканську бебі – чорна, волохата, з золотими кульчиками, в білому платті. Не стає тільки лакових чорних туфель. І великої мексиканської мами, бо я так, тягну максимум на старшу сестру, що родила в буремні 15 років... Ех, Мексика. Може, було Фрідою назвати?", - написала Карпа у своєму бейбі-блозі.

Нагадаємо, 30 липня письменниця та її чоловік Норман Пол Хантер вдруге стали батьками. Дитину Карпа народила у Барселоні.

Ірена поділилась, що назвала дочку Kailash Hildegardis Hansen.

"Навмисне пишу латинкою, щоби бажаючих заплутати. Перше ім'я ми вже традиційно придумаємо, відправляючись від подруги з Мюнхена. Кудись по дорозі до гір. Я й так всю вагітність до пузяки зверталася на ім'я Кайя, а тут якось так – раз! – і прийшло на думку оце пов'язане з горами, індуїстами й буддистами священне Кайлаш (від санскр. k?l?sa – кристал). Давно туди хотіла навідатися в паломництво. А як оті ритуальні круги навколо священних місцин називаються? Правильно – Кора. Так що все поки сходиться", - пояснила письменниця походження першої частини імені.

"Ну але яка ж порядна людина без мідл-нейму обходиться? Тим паче, в сестри порядної людини, Корени Джіа, тих імен аж 2 ще є, тільки секретних. Все приходить випадково – ми геть недавно навідались у базилику на горі Монтсерат, там якась нереальна ікона Чорної Mare de Deu, однієї з містичних європейських Чорних Мадонн, і, незважаючи на натовпи туристів і паломників, сила відчувається по-справжньому. Тож на стінах коридору, що вели до статуї, були зображені католицькі (чи то пак, каталанські?) святі жінки. Читаю знічев'я імена на фресках, всі діви дивляться фронтально, і лиш одна обернута в профіль. Hіldegardis! От, зразу стало ясно, що це воно. А Інтернет ще й розказав потім, що то була середньовічна вчена, математик, філософ, містик. Та ще й свята на додачу! Непогано для жінки в ті буремні часи, нє?", - розказала співачка про друге ім'я Хільдеґардіс.

Є у доньки Карпи і ще одне ім'я, таємне, тибетське.

"Його навіть в реєстр заносити побоялися, сказали, протизаконно. Ну, це в них таке дурне правило насправді – людина може мати лише 2 імені. Нічого, що Пікасо при хрещенні назвали Pablo Diego Jos? Francisco de Paula Juan Nepomuceno Mar?a de los Remedios Cipriano de la Sant?sima Trinidad Ruiz y Picasso?! Ех, минули золоті деньки...", - зітхає вона.

Цікаво, що мама письменниці продовжує новоспечену внучку називати К'яра: "Тепер доведеться мені її отак і хрестити. К'яра Хільдеґардіс. Гм. Хтось знає італійського священника з германськими симпатіями?..".

У Ірени часто питають, чи дочка у неї, чи син, бо на приголосні все кінчається.

"Не треба називати дитину так, як назвав уже сусід чи телезвізда якась (хоча 2 останні породіллі-поп-зірки назвали дітей так, як називають геть усі останнім часом – от що значить бути з народом!)", - наголосила вона.

"Ім'я – воно як справжня зірка чи сніжинка. Ліпше хай буде індивідуальним. А якщо дитятко у 16 років зробить вибір на користь вселенського конформізму – спокійно поміняє собі на Мері чи на Джека. І трактор їм в придачу. Із брульянтами", - запевнила Карпа.

А між тим, на днях письменниця у своєму блозі написала, що купила своїй малій діаманти від Tiffany.

Зараз ви читаєте новину «Ірена Карпа купила своїй новонародженій доньці діаманти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути