вівторок, 24 травня 2011 15:47

Христина Черновецька розлучилася з Супруненком

Автор: Фото: Сегодня
  Друзі кажуть, що пара давно не живе спільним життям
Друзі кажуть, що пара давно не живе спільним життям

Дочка мера Києва Христина Черновецька розлучилася з чоловіком, депутатом Київради В'ячеславом Супруненком.

Пара оформила розлучення ще в березні, повідомили газеті "Сегодня" джерела в Київраді.

Нагадаємо, в квітні проти В'ячеслава Супруненка та співголови Блоку Леоніда Черновецького Дениса Комарницького порушили кримінальну справу за розбійний напад.

У найближчому оточенні сім'ї заявили, що причина розлучення не пов'язана з політикою і бізнесом.

"Вони давно не бували ніде удвох, у Христини своє життя, у нього своя. По-моєму, в останній раз вони були разом два роки тому, 1 вересня", - поділилася одна з подруг Христини.

У Христини Черновецької та В'ячеслава Супруненка троє дітей: Леонід, Іван і Аліна.

Онуків мера ще на початку року забрали зі столичного ліцею "Поділ", і, як розповіли в ліцеї, діти з мамою поїхали за кордон.

Люди, які знайомі з родиною Супруненків багато років, говорять, що В'ячеслава Супруненка часто називають мозком сім'ї.

"Славко навіть у своїй родині дуже відрізняється. Він лідер серед братів, а в порівнянні з впливовим на роботі батьком, у нього більш тонкий і виверткий розум", - говорив друг сім'ї Віктор Некрасов.

Одна з однокурсниць В'ячеслава на юридичний факультет КНУ розповіла, що В'ячеслав ще в студентські роки виділявся серед однокурсників. "Він був дуже практичний", - згадує Ольга.

Люди з оточення сім'ї говорять, що майбутній мер навіть бачив його в головному кріслі "Правексу". Нібито за наполяганням тестя В'ячеслав навчався за кордоном банківської справи. Але в кінцевому підсумку кермо влади банком "Правекс" Леонід Михайлович віддав синові.

У Київраді впевнені, що причини розлучення Христини і В'ячеслава зовсім не особисті.

"Мер з зятем побили горщики ще в жовтні, коли розділили повноваження мера і глави КМДА, призначивши на останню посаду Олександра Попова, а мера усунувши від влади. Зараз Супруненко в розшуку, на нього заведено справу, а на мера і його сім'ю нічого немає. Думаю, це спланована акція з виведення його з родини", - розповіло джерело в Блоці Леоніда Черновецького.

За іншою інформацією, розлучення - фіктивне.

"Це потрібно для того, щоб родина могла зберегти власність. Спільне майно, наприклад, переписують на Христину, і якщо Супруненка зловлять, вона не постраждає", - додало джерело в Київраді.

Сама Христина поки на зв'язок не виходить.

Нагадаємо, 21 травня дружині київського мера Аліні Айвазовій виповнилося 56 років. Зазвичай родина відзначає її іменини в Каннах.

Зараз ви читаєте новину «Христина Черновецька розлучилася з Супруненком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути