субота, 11 червня 2016 13:45

"Холостяку" Євгену Левченко народить дитину давня подруга

"Холостяку" Євгену Левченко народить дитину давня подруга

Учаснику шоу "Холостяк" та екс-гравець національної збірної Євген Лещенко стане батьком. Про це стало відомо в передачі "Світське життя". Дитину народить голандська акторка, яка 12 років тому як переїхала з України.

"Історія дуже довга. Ми зустрічались більше 12 років, то сходились, то розходились, був час, коли не зустрічались, але найглибщі почуття у мене були до неї. В якийсь момент ми зійшлись рік тому і вирішили, що будемо заводити родину і дитину", - розповідає Євген.

"Ми живемо разом у Амстердамі, якщо треба буде, то одружимося, на цей час обоє вирішили не вступати у шлюб, тому що нас пов'язують любовні і міцні стосунки. На даний момент - це не треба", - говорить футболіст.

"Ми хочемо, щоб наша дитина розмовляла кількома мовами і в тому числі і українською, голандською, англійською і російською, - говорить спортсмен і додає, що дитина має з'явитись наприкінці літа, - наприкінці серпня, тому Вікторія вже ходить з животиком і я відчуваю удари дитини".

Футболіст буде присутнім при пологах.

"Я буду стояти поряд, підтримувати, я прочитав більше 5 книг. У мене період читання, підготовки навіть піду на курси батьків. - говорить футболіст і розповідає, що саме взяв з книжок, - які твої дії мають бути, як ти стоїш, як допомагаєш дихати, дихальна техніка важлива, все навколо. Як ти облаштовуєш свою квартиру, дитячу, всі ці моменти, без паніки. Хочемо подорожувати і надалі, прививати дитині світові стандарти", - говорить футболіст.

Зараз ви читаєте новину «"Холостяку" Євгену Левченко народить дитину давня подруга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути