середа, 18 квітня 2012 17:51

Холлі Беррі шокована своїми заручинами

Холлі Беррі шокована своїми заручинами
Актриса зарікалася не виходити заміж Фото: yaom.ru

Нещодавно Холлі Беррі і французький актор Олів'є Мартінес повідомили про заручини. І як зізнається актриса, сама вона досі в шоці від події.

Свого часу зірка двічі побувала у шлюбі. На жаль, обидва вони виявилися невдалими. Як розповідала актриса років сім тому в інтерв'ю Опрі Вінфрі, її другий чоловік співак Ерік Бенет ледь не довів її до самогубства. Дізнавшись про його численні зради, Холлі подумала, "що розкрите вікно - найкращий вихід із ситуації".

Зрозуміло, після розлучення, яке відбулося в 2005 році, знаменитість довго не могла прийти до тями. Навіть з батьком своєї дочки Нели, манекенником Габріелем Обрі, вона вважала за краще не узаконювати стосунки. Вона фактично дала обітницю не виходити заміж. "Я впевнена, що люди цілком можуть жити разом, не обмінюючись каблучками і не підписуючи всякі папірці", - відкрито заявляла актриса. Але зустріч з Олів'є змусила Холлі переглянути позицію.

"Ну хто ж знав? - розповіла Беррі в інтерв'ю на шоу Extra. - Я дала собі клятву... Але ніколи не говори "ніколи"".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холлі Беррі збирається втретє заміж

З Мартінесом актриса познайомилася на зйомках фільму "Темний приплив" в 2010 році. А на початку нинішнього року на пальчику зірки засяяла обручка зі смарагдом і діамантами.

Нарешті в березні Мартінес офіційно підтвердив заручини. Навіть уточнив, що над прикрасою попрацював паризький ювелір Робер Мазіо. Коли пара має намір зіграти весілля, поки невідомо. Але Холлі вже ясно дала зрозуміти, що планує перебратися до Франції.

Зараз ви читаєте новину «Холлі Беррі шокована своїми заручинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути