середа, 30 березня 2016 10:54

Геллі Беррі роздягнулась серед бамбуку

Геллі Беррі роздягнулась серед бамбуку

Актриса Геллі Беррі завела сторінку в Instagram (@halleberry). Перше фото 49-річної актриси відразу ж викликало схвалення шанувальників: зірка опублікувала свій знімок топлес. На фото Геллі відображена зі спини в оточенні бамбукових стебелів.

Під знімком володарка "Оскара" написала звернення до підписників:

"Всім привіт. Ласкаво просимо! Сьогодні дуже знаменний день для мене... Я з нетерпінням чекаю можливості поділитися своїми емоціями та відчуттями через знімки. Я в захваті від фотографій і їх здатності показати цей незвичайний світ, в якому ми живемо. Я рада поділитися з вами своєю любов'ю до природи, мистецтва, моди і до багато чого іншого, в надії, що зображення будуть надихати, спонукати до обговорення і приносити вам радість".

Число прихильників Геллі Беррі росте з кожною годиною. На актрису підписалося вже понад 126 тисяч осіб, а позначку "мені подобається" під першим знімком поставили вже 27 тисяч.

Додамо також, що 22 березня зірка була помічена в аеропорту Лос-Анджелеса з колишнім чоловіком Олів'є Мартінесом, сином Масео і дочкою Налой. Сімейство вирушило на відпочинок до Мексики. Можна припустити, що фотографія з Instagram була зроблена якраз там.

Зараз ви читаєте новину «Геллі Беррі роздягнулась серед бамбуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути