Ексклюзиви
вівторок, 07 червня 2016 11:03

Хелен Міррен стала на захист голих селфі Кім Кардаш'ян

 

Лауреат премії "Оскар", виконавиця ролей монарших осіб, 70-річна актриса Хелен Міррен висловилася на користь 35-річної Кім Кардаш'ян.

"Це чудово, що сьогодні дозволено мати попу", - заявила Хелен Міррен в інтерв'ю The Sunday Telegraph's Stella Magazine, відповідаючи на питання про те, як вона ставиться до зірки реаліті-шоу.

Актриса уточнила, що вона не зараховує себе до фанатів сімейства Кардаш'ян, але те, як поводиться Кім, їй явно імпонує.

 

"Кім Кардаш'ян і Дженніфер Лопес зробили багато для того, щоб громадська думка змінилась і жіночні форми увійшли в моду. Я щиро рада цьому факту", - уточнила свою думку 70-річна актриса і зізналася, що вона рада розширенню меж дозволеного.

"На початку моєї кар'єри в Голлівуді соромилися показувати навіть краєчок жіночої білизни. Я люблю сміливих і розкутих жінок і рада, що вони прийшли. Кім змусила всіх визнати, що жінка може мати пишні форми і бути сексуальною при цьому", - підсумувала актриса.

Нагадаємо, що не всі знаменитості готові погодитися з Хелен. Після розміщення в соцмережі оголеного селфі на дружину Каньє Уеста обрушився шквал зоряного обурення. Втім, прихильників у Кім, звичайно ж, теж виявилося чимало.

Зараз ви читаєте новину «Хелен Міррен стала на захист голих селфі Кім Кардаш'ян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути