четвер, 05 грудня 2013 14:31

Хайден Панеттьєрі планує приїхати на Майдан у п'ятницю

Володимир Кличко цієї ночі прийшов на Евромайдан в Києві. Там він повідомив, що його наречена Хайден Панаттьєрі планує приїхати до Києва в п'ятницю і відвідати Евромайдан.

"Хайден буде в п'ятницю тут. Вона власну ініціативу проявила. Сказала, що підтримує цей демократична мирний рух. Приїде в Україну і продемонструє", - сказав Володимир.

Боксер повідомив, що його наречена вийде на сцену Евромайдана і висловить свою думку.

"Я впевнений, що вона скаже пару слів українською. І хто знає, може, навіть заспіває - вона чудова співачка, до речі", - сказав український чемпіон. Також він нагадав, що вже виступав на Евромайдані тиждень тому. "На Європейській площі", - говорить Володимир Кличко.

Кличко-молодший, розповів, що він зустрічався з мером Нью-Йорка Майклом Блумбергом, з яким так само обговорював ситуацію в Україні.

"На Україну дивиться увесь світ. Вся Україна встала і висловлює свою думку. Ця думка важлива", - говорить боксер.

Спортсмен обурений кровопролиттям, яке вчинив "Беркут" 30 листопада.

"Це проти прав людини. Я цим розчарований", - запевнив боксер. Я українець. З українським громадянством. Ніколи в житті на щось інше не проміняю. Я живу в Україні. Як спортсмену, мені доводиться бувати у відрядженнях. І не кожен мій візит додому висвітлюється мас-медіа. Я не обов'язково повинен залазити в телевізор і оголошувати, що я тут", - додав Володимир Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Хайден Панеттьєрі планує приїхати на Майдан у п'ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути