четвер, 12 жовтня 2023 09:25

Г'ю Джекман святкує 55-річчя: маловідомі факти про головного актора "Людей Ікс"
5

Австралійський актор Г'ю Джекман 12 жовтня святкує 53-річчя. Його асоціюють із Росомахою - персонажем серії фантастичних фільмів "Люди Ікс". А більшість критиків визнали майстерність зірки в детективному трилері "Полонянки".

Ким працював Джекман до акторської кар'єри, чому його кличуть зніматися в мюзиклах та інші цікаві факти з життя іменинника читайте в добірці Gazeta.ua.

1. У дитинстві з майбутнього актора постійно глузували через зовнішність: зі зростом 190 см він важив приблизно 60 кг. Особистий тренер називав Джекмана "ніжки курчати". Та чоловік не ображався на нього і якось пообіцяв, що забере тренера до Голлівуду, якщо той допоможе наростити м'язи.

2. До того як стати актором Джекман працював клоуном на вечірках і днях народження. І підробляв на автозаправці.

3. Спочатку чоловік пішов навчатися на факультет журналістики. Та коли отримав диплом - змінив думку й почав займатися акторською діяльністю. Джекман планував перетворити акторство на хобі.

12 жовтня австралійський актор Г'ю Джекман відзначає 53-річчя
Фото: Reuters
До того, як він став актором, Джекман працював клоуном на вечірках і днях народження, а ще підробляв на автозаправці
Перший фільм антології "Люди Ікс" вийшов 2000 року і приніс популярність Джекману
Г'ю Джекмана асоціюють з Росомахою - персонажем у серії фантастичних фільмів "Люди Ікс"
Кінозірка одразу закохався у майбутню дружину, акторку Деборру Лі Фернесс, на зйомках серіалу "Кореллі"

4. Перший фільм антології "Люди Ікс" вийшов 2000 року й приніс популярність Джекману. Йому належить світовий рекорд за кількістю головних ролей у фільмах про одного супергероя. Персонаж фантастичної стрічки Росомаха з'являвся в 10 повнометражках.

5. Джекмана часто кличуть знятися в мюзиклі завдяки його вокальним даним. Брав участь у зніманні фільму "Знедолені" й "Найвеличніший шоумен".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залишив Гарвард заради Голлівуду: неочікувані факти з життя іменинника Метта Деймона

6. Кінозірка одразу закохався в майбутню дружину акторку Деборру Лі Фернесс на знімальному майданчику серіалу "Кореллі". Фернесс старша за нього на 13 років. Пара одружилася 1996 року, а чотири роки по тому всиновила Оскара Максиміліана, 2005-го - Аву Еліот.

Українська драма "Памфір" режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука увійшла до списку з 37 фільмів, які відзначили редактори британського видання Guardian.

У лютому короткометражна стрічка режисерки Надії Парфан "Це побачення" та українсько-німецький документальний фільм Міли Жлуктенко та Даніеля Асаді Фаезі "Прокидаючись у тиші" отримали нагороди на Берлінському міжнародному кінофестивалі.

Зараз ви читаєте новину «Г'ю Джекман святкує 55-річчя: маловідомі факти про головного актора "Людей Ікс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути