середа, 03 лютого 2016 18:35

Гвінет Пелтроу розповіла, ким стануть її діти
3

Акторка Гвінет Пелтроу знялась у яскравій фотосесії для березневого Glamour і розповіла про своє розлучення з солістом Coldplay Крісом Мартіном.

"Ми проводимо багато часу разом, - розповіла у інтерв'ю акторка і сказала, що вони назавжди будуть родиною, - він поїхав на два тижні. Коли повернувся, спав у моєму будинку, тому дуже здивував дітей вранці, ми поснідали разом, і він відвіз їх до школи".

"Ми не живемо разом, але ми завжди раді бути з ним. Також я багато сплю у його будинку разом з дітьми. Ми проводимо разом вихідні, свята. У нас немає романтики, але він мені, наче брат", - говорить Пелтроу.

Нагадаємо, Гвінет Пелтроу та Кріс Мартін розлучились рік тому, про що зірка повідомила на своєму сайті Goop у березні рік тому.

До речі, про свій сайт, на якому продає товари для дому, Пелтроу теж повідала.

"Іноді я зла, коли мені кажуть: "Ви такі дорогі!". Я кажу: "Чи ви дивились на сайт? Ви бачили різні ціни?" Тому що ми продаємо речі і по 8 доларів", - говорить Пелтроу.

"Це мене засмучує, я втрачаю сон, але це моя робота і мені все одно, що думають інші", - говорить акторка.

Гвінет не виключає, що її малюки можуть піти стопами батька і стати музикантами.

"Вони розумні, веселі і у них чудові голови на плечах. Ми побачимо, які проблеми будуть, коли стануть дорослими, та, яку кар'єру захочуть робити. Нажаль, я думаю, вони обидва підуть у музику. Вони грають на гітарі, роблять вистави та співають", - каже Пелтроу.

"Я почуваюсь, як моя мати, коли я сказала, що хочу бути акторкою, вона відповіла: "О, ні, не треба. Ти занадто розумна, щоб бути актрисою. Роби щось інше у житті", - говорить акторка.

Зараз ви читаєте новину «Гвінет Пелтроу розповіла, ким стануть її діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути