вівторок, 05 квітня 2016 10:44

Гурт "НеАнгели" влаштує грандіозний концерт у київському Палаці спорту
4

Фото: Прес-служба

12 травня на головному шоу ювілейного туру в Києві представлять новий альбом групи "НеАнгели" - "Серце

Група продовжує дарувати країні своє велике і пристрасне "Серце" в рамках однойменного всеукраїнського туру. Його приурочили 10-річчю групи.

Квитки на шоу в Харкові, яке відбулося 31 березня, були розкуплені за два тижні до вистави. Аналогічна ситуація спостерігається в Одесі, Миколаєві та Запоріжжі, де квитків на майбутні концерти вже давно немає в продажу.

Кульмінацією туру стане шоу НеАнгели в Києві, яке відбудеться в столичному Палаці Спорту 12 травня.

"Ми знаємо, що на шоу в Києві прийдуть не тільки кияни, а й ті наші шанувальники, які не змогли потрапити на концерт у своєму місті, кому не вистачило квитків" - каже Слава.

"До того ж, концерт у Києві обіцяє бути наймасштабнішим та буде помітно відрізнятися від всіх інших концертів нашого туру" - додає Вікторія.

Ажіотаж навколо київського концерту підігрівається тим фактом, що саме 12 травня група представить свій новий довгоочікуваний однойменний альбом "СЕРЦЕ", до якого увійдуть, як нові композиції - серед яких іскрометна Higher, написана для дуету культовим шведським продюсером і музикантом Олександром Бардом - так і кращі пісні групи за 10 років творчості.

"Альбом і концертний тур" СЕРЦЕ "підводять риску під 10-річною історією колективу, після чого ми починаємо новий виток творчості НеАнгели - як артистів вищої ліги вітчизняного музичного бізнесу. - говорить продюсер групи Юрій Нікітін. - Ми раді і вдячні кожному, хто зможе бути з нами в цей важливий для нас момент!".

Зараз ви читаєте новину «Гурт "НеАнгели" влаштує грандіозний концерт у київському Палаці спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути