вівторок, 27 вересня 2016 15:29

Голлівудські кінопродюсери представили в Україні новий телепроект "Ladies Rade"
5

Фото: Прес-служба

У Києві відбулася презентація нового серіаліті "Ladies Rade". Проект представили відразу кілька продюсерів, які і будуть займатися виробництвом серіаліті - відомі персони в світовому кінематографі: Чарлі Вебкен, Олівер Брок, Крістоф Фіссер. А також британський продюсер Михайло Фараджев і український музичний продюсер Олександр Слінченко, які привезли Голлівуд в Україну.

"Ladies Rade" - серіаліті, яке розповість про життя сучасних леді у великому місті. Три абсолютно різні дівчини приїжджають в столицю, випадково зустрічають один одного, орендують разом лофт і починають займатися тюнінгом ретро автомобілів. Незабаром виявляється, що автомайстерня - далеко не єдине хобі у красунь.

Під час презентації Михайло Фараджев розповів, що не дивлячись на те, що зйомки проекту вже стартували, команда продовжує шукати героїв. А Олівер Брок підтвердить, що візьме активну участь в кастингу для серіаліті. Представник української медіа сфери Олександр Слінченко все музичне оформлення проекту бере на себе.

"Ми з Крістофом, прилетіли на Україну і почали знайомитися з місцевим кіновиробництвом. Нас зацікавив проект "Ladies Rade". Тому, після того, як ми почули його концепцію, вирішили обов'язково підтримати. Тепер маємо пряме відношення до серіаліті і щиро віримо, що воно збере свою аудиторію серед глядачів", - коментує Чарлі Вебкен.

Проект інтернаціональний, вихід "Ladies Rade" запланований на 2017 рік в Німеччині і Україні. Одну з головних ролей у серіаліті зіграє українська співачка і телеведуча Ліля Кіш, яку також представили під час конференції.

У цьому шоу вперше представники слабкої статі покажуть всі сильні сторони жіночого характеру. Творці проекту стверджують, що хлопці будуть відпочивати, не відриваючись від телевізора, а представниці прекрасної статі впізнають в головних героїнях себе. Програма охопить такі аспекти, як: дівчата і автомобілі, дівчата і музика, дівчата і бізнес.

Команда, яка на даний момент працює над проектом: Михайло Фараджев (Starmediathek), Олександр Слінченко (Morphing Shadows Production), Карл "Чарлі" Вебком і Крістоф Фіссер (Babelsberg), Олівер Брок (автор і творець проектів "The voice", "Top models","American dol ").

Зараз ви читаєте новину «Голлівудські кінопродюсери представили в Україні новий телепроект "Ladies Rade"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути