пʼятниця, 27 квітня 2012 17:57

Спецтема: Євробачення-2012

Гайтана відновила голос і готується до "Євробачення"

Гайтана відновила голос і готується до "Євробачення"
Співачка спростувала чутки про втрату голосу Фото: showbiz.delfi.ua

З голосом Гайтани все гаразд. Про це повідомляє сама співачка в своїй офіційній заяві у відповідь на чутки про те, що вона нібито втратила голос.

"Дорогі друзі, я абсолютна здорова. Слава Богу, мій голос повністю відновлений і тепер я дуже активно готуюся до "Євробачення-2012", гастролюю, займаюся творчістю", - зазначила вона.

"Інформація, яку я побачила в інтернеті шокувала мене. Так, у мене дійсно були серйозні проблеми з голосом, але тепер все в минулому. Ситуація, яка склалася перед відбором на "Євробачення-2012", стала для мене уроком і тепер я дуже дбайливо ставлюся до свого здоров'я. Справа в тому, що голос - це особливий інструмент, який потрібно берегти", - підкреслила артистка.

Гайтана розповіла, що вона робить, аби підтримувати свій голос на належному рівні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За місяць до "Євробачення" Гайтана втратила голос — ЗМІ

"Зараз я займаюся профілактикою, роблю процедури, щоб у травні місяці викластися на всі сто на сцені "Євробачення-2012". Прошу вас, не переживайте, все гаразд. "Євробачення" з моєю участю відбудеться. Всі свої сили та енергію я направила на підготовку до міжнародного конкурсу. Для Вас я готую безліч сюрпризів! Обіцяю, вся Україна буде приємно здивована", - зазначила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана відновила голос і готується до "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути