вівторок, 20 березня 2012 13:07

Спецтема: Євробачення-2012

Гайтана на "Євробаченні-2012" з'явиться в українському вінку

Гайтана на "Євробаченні-2012" з'явиться в українському вінку

Гайтана активно готується до "Євробачення-2012", яке відбудеться за кілька місяців у столиці Азербайджану.

Між тим, співачка зізналась, що ще не обрала сукню для конкурсу.

"Сукня, в якій я з'явлюсь на сцені "Євробачення-2012" ще не обрана. Я знаю, що всі очікують від мене конкретних імен дизайнерів, подробиць кольорової гами. Але, поки що на ці питання у мене не готові відповіді. Можу сказати, що я буду співпрацювати суто з українськими митцями швейного мистецтва, адже вважаю їх надзвичайно талановитими. Де б я не була за кордоном, мені завжди говорять компліменти щодо мого вбрання. Це дуже приємно! Я хочу, щоб усі мої улюблені дизайнери запропонували свій оригінальний варіант сукні для Євробачення, а потім моє серце обере найкращий, найгармонічніший варіант", - підкреслила Гайтана.

Також, артистка повідомляє, що на "Євробаченні-2012" вона з'явиться в українському вінку. Яскравий національний аксесуар, на думку співачки, вразить усю Європу своєю красою, незвичайністю, а також принесе всім гостям європейського конкурсу енергію об'єднання, дружності. Також, вінок стане для співачки оберегом і натхненням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гайтана - не нашої раси і не може представляти нашу культуру на "Євробаченні" - "свободівець"

"Для мене український віночок – це найпрекрасніший жіночний аксесуар, який несе в собі енергію та красу дивовижних квітів, відображає історію та культуру нашої країни, його округла форма символізує об'єднання, гармонію, благополуччя. Немає нічого прекраснішого, ніж процес плетіння живого вінка. Кожна квіточка несе в собі певну енергетику, силу, тепло. Я обожнюю, коли у вінку поєднано яскравий, буйний цвіт маку, благородність магнолій, тендітність орхідей, ніжність ромашок. Я обожнюю яскраві, темпераментні квіти, які надають кожному вінку свій характер та настрій. На "Євробачення" я повезу із собою цілу колекцію вінків та квітів, які я щиро даруватиму від душі своїм новим європейським друзям. Я хочу наситити світ посмішками, щирістю і натхненням, закликати до дружби та до вселенського кохання", - зауважила Гайтана.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана на "Євробаченні-2012" з'явиться в українському вінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути