субота, 28 травня 2016 11:52

Фіналіст "Голосу країни" Влад Каращук розповів, які дівчата йому подобаються

Фіналіст "Голосу країни" Влад Каращук розповів, які дівчата йому подобаються
Прес-служба

До суперфіналу головного вокального проекту "Голос країни" залишилися лічені години. 29 травня о 21.00 в прямому ефірі "1+1" четвірка кращих вокалістів - Влад Каращук, Віталіна Мусієнко, Інна Іщенко і Павло Палійчук боротимуться за звання кращого "голосу країни". Хто отримає цей титул, визначать телеглядачі шляхом смс-голосування та телефонних дзвінків.

Музикант в четвертому поколінні, скромний і чарівний підопічний Івана Дорна в "Голосі країни", 18-річний Влад Каращук розповів про те, які дівчата йому подобаються.

"У мене немає чіткого критерію. Для мене не важливий колір волосся або очей, є просто емоція, яка з'являється при зустрічі або вигляді людини. Люблю активних, веселих і креативних дівчат з почуттям гумору", - зізнався Влад.

Талановитий вокаліст з оригінальним тембром голосу, який ріс в творчому середовищі і вбирав музичні знання від своїх батьків з малих літ, зазначив, що вміє тримати себе в руках і практично не переживає перед виходом на сцену:

"Я з дитинства виступаю на сцені, і з роками навчився контролювати свої емоції. Звичайно, хвилювання присутнє перед кожним виступом, але на сцені я дуже спокійний".

Цілеспрямований Влад вже знає, що робитиме після закінчення проекту "Голос країни":

"Я б хотів розвиватися в різних напрямках. Це може бути R'n'B музика, а також фанк або джаз - це те, що мені подобається. Разом зі Стасом Корольовим, з яким ми в дуеті виступали на "вокальних боях", хочемо найближчим часом записати пісню, Іван Дорн навіть пообіцяв допомогти з її продюсуванням. З найближчих планів - хочу здати сесію на початку червня, хоча я давно вже не з'являвся в університеті".

Для вокаліста дуже важливі сімейні цінності. Підкоривши головну вокальну сцену України, він хоче здійснити мрію своїх батьків.

"Я хочу виступити на одному з найпрестижніших майданчиків - Карнегі-хол в Нью Йорку, - щоб прославити українських сучасних музикантів на весь світ", - каже Влад.

Зараз ви читаєте новину «Фіналіст "Голосу країни" Влад Каращук розповів, які дівчата йому подобаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути