вівторок, 11 жовтня 2011 09:33

Європейський хореограф звинувачує Бейонсе у плагіаті

Європейський хореограф звинувачує Бейонсе у плагіаті

Співачку Бейонсе звинуватили в незаконному копіюванні ідей бельгійського хореографа Анни Терези де Кеерсмакер, повідомляється на сайті AceShowbizz.

Приводом для звинувачень став кліп на композицію "Countdown", представлений на початку жовтня 2011 року. Відразу декілька сцен з цього ролика визнали відсиланням до робіт Кеерсмакер "Rosas danst Rosas" і "Achterland". При цьому з хореографом творці кліпу не контактували. На YouTube вже розмістили ролик, в якому порівнюються кліп "Countdown" і роботи Кеерсмакер.

"Не те щоб мене це сильно розізлило, але це плагіат. Найприкріше, що вони навіть не намагаються це приховати. Вони, мабуть, вирішили, що це припустимо, оскільки за основу була взята відома робота. Чи я ушанована? Знаєте, я бачила, як мої роботи копіювали школярі, і в них виходило значно краще", - заявила сама Кеерсмакер.

Від Бейонсе коментарів, що стосуються звинувачень у плагіаті, поки не надходило. За словами Адріа Петті, режисера кліпу "Countdown", творці цього ролика дійсно орієнтувалися на роботи європейських хореографів.

Пісня "Countdown" є третім синглом з альбому Бейонсе "4". Платівка надійшла у продаж у червні 2011 року. Сингл був випущений 4 жовтня 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Європейський хореограф звинувачує Бейонсе у плагіаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути